Beurscentra, attractieparken & stadions

SKIDATA B.V.

Lübeck 2
2993 LK Barendrecht

Tel.: +31 (0)180 692100
Fax: +31 (0)180 692099

E-mail: info.nl@skidata.com

De weg naar plezier met SKIDATA-oplossingen

Stadions, beurzen, pretparken - u als eigenaar moet veel bewegen, veiligheid garanderen, hoge bezoekersaantallen in korte tijd afhandelen, flexibel blijven en de kosten heel goed in de gaten houden. Met het flexibele SKIDATA-bezoekersmanagement geeft u op het juiste moment de juiste impulsen.

Veiligheid en snelheid - dat geven de SKIDATA-toegangslezer en tourniquets u. Bij een plotse bezoekerstoeloop breidt u uw toegangssysteem gemakkelijk uit met de mobiele SKIDATA-ticketcontroletoestellen. Zo handelt u op elk moment dynamisch, flexibel en doelgericht. En u doet nog veel meer: u biedt een comfortabele, rimpelloze toegang met de meest verscheidene gegevensdragers en integreert zonder problemen ticketsystemen uit de hele wereld.

SKIDATA levert u alle belangrijke gegevens na één druk op de knop en ondersteunt u bij de optimale sturing van de bezoekersstromen, en bij de analyse van de bezoekersstroom achteraf. Zo plant u zelfstandig vooruit en handelt u snel en voordelig. Uw aanbod ontwikkelt zich flexibel en breed: u beheert reservaties, zorgt voor parkeerruimte, organiseert de toegang en maakt het uw bezoekers mogelijk om zonder cash te betalen. Met de slimme integratie van CRM-systemen heeft u de perfecte uitgangspositie om klanten enthousiast te maken en uw processen perfect te optimaliseren. De weg naar het plezier was nog nooit zo eenvoudig - zowel voor uw bezoekers als voor u!

Bedienen & bewaken met Handshake.Logic

Bezoekersstromen altijd onder controle

Handshake.Logic levert met één druk op de knop belangrijke gegevens en ondersteunt u bij het flexibel reguleren van bezoekersstromen. 
Tijdens het event kunt u via Handshake op ieder gewenst moment regulerend ingrijpen. Zo kan bijvoorbeeld de draairichting van een draaikruis worden veranderd of de toegang tot bepaalde blokken worden verschoven naar een andere ingang.  Na het evenement kunt u direct beschikken over waardevolle gegevens. 
Voor planning en verkoop, afrekening, aftersales-marketing en rapportage stelt SKIDATA haar klanten tevens een eigen infrastructuur in de vorm van databases en beveiligde servers ter beschikking.

SKIDATA Netherlands (SKIDATA B.V.)
Lübeck 2
2993 LK Barendrecht
Tel.: +31 (0)180 692100
Fax: +31 (0)180 692099
E-mail: info@skidata.nl