Branches & referenties

SKIDATA B.V.

Lübeck 2
2993 LK Barendrecht

Tel.: +31 (0)180 692100
Fax: +31 (0)180 692099

E-mail: info.nl@skidata.com

Onze oplossingen

Met zo’n 10.000 SKIDATA installaties wereldwijd biedt SKIDATA haar klanten eenvoudige, veilige en intuïtief te bedienen oplossingen. Dankzij het betrouwbare totaalconcept van SKIDATA levert de inzet van onze producten en service een bijdrage aan het maximaliseren van de zakelijke successen van onze klanten.

Parkeeroplossingen voor exploitanten

Als het om professioneel parkeerplaatsbeheer gaat, vertrouwen internationaal opererende bedrijven op de deskundigheid van SKIDATA. Met de hoogwaardige oplossingen van SKIDATA, verbetert u uw rendement, reduceert u kosten en verkrijgt u een goed overzicht, zodat u uw parkeersysteem optimaal kunt managen.

Parkeeroplossingen voor luchthavens

"Seamless Travel" is de toverformule. Om uw reis goed te kunnen beginnen biedt SKIDATA u vele mogelijkheden, zoals: het vooraf online reserveren en betalen van een parkeerplaats, veilig en snel de weg vinden naar vrije parkeerplaatsen in de parkeergarage, al bij de ingang van de parkeergarage actuele informatie ontvangen over de vertrekdata, etc..  Het inchecken in de parkeergarage zonder hindernissen zorgt voor een betere doorstroom en tevreden en ontspannen reizigers. Met SKIDATA vertrouwt u op de lange ervaring met luchthavens van elke grootte – van regionale luchthavens tot aan internationale luchthavens, als Schiphol Airport en London Heathrow.

Parkeeroplossingen voor winkelcentra en supermarkten

Ontspannen inkopen begint met gemakkelijk parkeren. Maak het uw klanten gemakkelijk en eenvoudig. Een gratis parkeerplaats voor uw klanten, terwijl alle anderen hiervoor moeten betalen? Gereserveerde, exclusieve parkeerplaatsen? Parkeren verbinden aan individuele extra dienstverleningen? Geen probleem: Het parkeerplaatsbeheer van SKIDATA past zich flexibel aan uw business model aan.

Parkeeroplossingen voor steden en gemeenten

Ruim alle verkeershindernissen voor uw bezoekers uit de weg en maak plaats voor een sprankelend stadsleven. Het ultieme beleven van een stad begint natuurlijk bij comfortabel parkeren. SKIDATA heeft speciaal voor steden en gemeenten geavanceerde systeemoplossingen ontwikkeld, die voor een goed samenspel zorgen van bewegend en stilstaand verkeer.

Parkeeroplossingen voor hotels en openbare gebouwen

Of het nu gaat om een kantoorgebouw, hotelketen, ziekenhuis of universiteit, met SKIDATA wordt toegangsbeheer, parkeren en betalen comfortabel en klantvriendelijker.

Met SKIDATA oplossingen profiteert uw hotel van de mogelijkheid om het parkeermanagement middels een interface te integreren in uw hotel management software wat zorgt voor aanzienlijke tijdbesparing op administratief gebied. Bij publieke en private instellingen, biedt SKIDATA oplossingen voor het ontwikkelen van een waardevolle parkeerservice voor bezoekers en medewerkers en zorgt voor een aanvullende bron van inkomsten.

Oplossing voor wintersportregio's

Breng beweging in het toegang & ticketing voor uw wintersportregio, met de bewezen oplossingen van SKIDATA. Verbind optimale bedrijfsprocessen met een maximaal rendement. En uw klanten? Die verheugen zich over een snelle en gemakkelijke toegang tot uw faciliteiten.

Oplossingen voor toeristische bestemmingen

Kosten verlagen en marges verhogen? Meestal gebruiken de diverse service-aanbieders in een regio al hun eigen systemen en investeert en werkt ieder voor zich.  Samenwerken is de moeite waard. Hoteliers, vervoerbedrijven, recreatieparken, fiets- of ski-verhuurbedrijven en vele andere aanbieders vullen elkaar op perfecte wijze aan.  Als u alle dienstverleningen van de regio gemeenschappelijk op de markt brengt, is uw aanbod toegankelijk met slechts één pas. Op deze wijze vermindert u de kosten en stijgen uw omzet en marges. En uw gasten? Die worden uw stamgasten.

Oplossingen voor stadions en arena's

Hoe prettig fans, gasten en organisatoren zich voelen, is vaak afhankelijk van goede en snelle toegang.  Door het aanbod van de modernste technieken, biedt SKIDATA het meest complete aanbod met betrekking tot stadiontoegang. Veiligheid en snelheid staan bij de toegang centraal. De oplossingen van SKIDATA zorgen ervoor, dat tienduizenden fans in korte tijd probleemloos het stadion in kunnen komen en via de kortste weg naar hun plaats worden geleid.

Oplossingen voor thema- en pretparken

De toegang tot vermaak is zeer eenvoudig: De innovatieve toegangsoplossingen van SKIDATA zorgen ervoor dat het bezoek van toeristische attracties en pretparken van het begin af aan een ontspannende gebeurtenis is voor de exploitanten en de gasten. Of het nu gaat om themaparken, waterparken, dierentuinen of andere recreatieoorden. SKIDATA zorgt voor snelle toegang van personen, een zeer hoge flexibiliteit voor klantspecifieke aanpassingen en open systeeminterfaces.

Oplossingen voor beurscentra en evenementenhallen

Voor het beheren van beurzen is veel ervaring, overzicht en een perfecte ondersteuning bij de toegang en marketing nodig. Het professionele toegangsbeheer van SKIDATA zorgt voor een snelle en comfortabele toegang op uw locatie. Tel hierbij de mogelijkheid op om pre-sale ticket platformen te integreren welke worden ondersteund door diverse gegevensdragers. Dit geeft bezoekers vooraf aan al een welkom gevoel. Natuurlijk kunnen onze oplossingen flexibel aan uw specifieke wensen worden aangepast.

 

 

Lees meer

SKIDATA Netherlands (SKIDATA B.V.)
Lübeck 2
2993 LK Barendrecht
Tel.: +31 (0)180 692100
Fax: +31 (0)180 692099
E-mail: info@skidata.nl